Så enkelt är det att göra välsmakande kaffe med hjälp av Dolce Gusto kaffekapslar

Självklart vill man ha kaffe. Det har aldrig varit enklare att göra gott kaffe hemma med Dolce Gusto kaffekapslar. Prova dig fram.

kapslar

Tillsätt bara vatten i apparaten tillsammans med kaffet. Det hela är klart på några minuters tid och det här är en Cappuccino maskin som inte kräver särskild skumning. Helfestligt.

Det är enkelt att använda Dolce Gusto kaffekapslar

Kolla hur du ska göra. Har du provat att leta efter Dolce Gusto kapselmaskin via en e-butik. Titta på varumärket innan du köper produkten.

Om allt är på plats så kan du köra igång. Det är vattnet som frigör smaken av kaffet. Apparaten kan inte bara göra varm dryck utan även kall.

Tomma kapslar kan slängas i soporna. En kapsel till en kopp är vad som gäller. Du får ta en ny om du vill göra en kopp till!

Ska du köpa en Cappuccino maskin eller inte?

Vissa väljer att använda Cappuccino maskin som det, ja. Denna maskin använder bara kapseln och inget annat. Mjölken följer med.

Det är ju ingen Cappuccino maskin men det spelar ju ingen roll. Smakupplevelsen är en helt annan.

Maskinen kan du införskaffa här. kaffemaskin kapsel

Kaffesmaker finns i kapselform. Det finns gott om alternativ och det viktigaste är att du säkrar dig om att du beställer Dolce Gusto kaffekapslar och inte något som är för ett annat märke.

Slarva inte utan kolla noga. Se på lite olika varianter och välj rätt med tanke på den typ av kaffe du vill ha som espresso eller cappuccino.

Priset spelar ju också in. Kvaliteten ska vara avgöra, inte priset. Din lokala affär har säkert någon sort.