Hur väljer jag rätt Nespresso kapslar Lungo för min kaffemaskin?

Valfriheten gör att kaffemaskinen är härlig. Det kan dock vara svårt att välja rätt Nespresso kapslar Lungo. Lär dig smaken.

dolce

Följ vår enkla guide. Ta reda på om din maskin är utrustad för kaffekapslar till Nespresso, alla maskiner är inte kapabla till det. Läs vad andra säger i forum.

Nespresso kapslar Lungo kan varieras

En förlängd espresso är en lungo. Den blir mildare i smaken genom att man tillför mer vatten. Nespresso kapslar Lungo är perfekt för detta. Det minskar risken för att din större espresso blir för svag.

Du kan variera en lungo på samma sätt som du gör kaffekapslar till Nespresso. Man kan lätt bli snurrig. Det mesta ser ju lika dant ut.

Våga testa nytt hos vänner och på caféet

Ett sätt att lära sig mer om hur en Nespresso kaffekapsel smakar är att testa den hos någon annan. Namnen på Nespresso kapslar Lungo kan skilja sig lite åt. T.ex. är italienska barristakaffet Dolce Vita ganska okänt i Sverige.

Du kan också beställa in en specifik smak på ett café där man jobbar med den här typen av kaffe. Då får du betala för besväret men det kan det ju vara värt. Det blir lättare efter hand.

Köp inte grisen i säcken

Många undrar vad Nespresso kostar. nescafe kapslar Man kanske tycker att NESPRESSO KAPLSAR LUNGO är dyrt. Var noga med att köpa rätt kapslar till din kaffemaskin.

Större förpackningar är ofta billigare. Det tjänar ju ingenting till att handla hem fel sort.

Informationen är omfattande online

Det kan ju vara bra att känna till. En kaffesort med höga betyg kan vara värd att prova. Prova Nespresso utan oro.

Bilda dig en egen uppfattning. kapslar dolce gusto Du kan ju upptäcka någonting nytt. Bjud hem dina vänner på kaffe.