Det godaste kaffet kommer i kaffekapslar för Dolce Gusto!

Slut ögonen och dröm dig bort söderut. Du vet väl att du kan laga äkta Cortado kaffe med kaffekapslar för Dolce Gusto? För att komma igång krävs det bara en lämplig kaffemaskin.

Idag kan vem som helst göra kaffe som på caféet. Med kapslar får du alltid samma resultat. Bara kör igång. Cortado kaffe som på café fast hemma helt enkelt.

En kapsel av kaffekapslar för Dolce Gusto är allt som du behöver

dolce

Få förstår hur ett så gott kaffe kan rymmas i ett så litet format. De har till och med tänkt på mjölken. Variera skummet i din Dolce Gusto.

Mjölken kommer i pulverform. Så bra att det nästan är svårt att förstå. Bra va? Resultatet med Cortado kaffe blir alltid perfekt!

Många undrar över Cortado kaffe med kaffekapslar för Dolce Gusto!

Macchiato och Cortado kaffe har sina likheter. Det här är i grund och botten en stark espresso som blir mindre stark av att man tillsätter lite mjölk. Arabia är en böna i Cortado kaffe. Ett kaffe utöver det vanliga helt enkelt.

Tillsätt mjölk så får du en len smakbild. Mjölken är redan tillsatt i kaffekapslar för Dolce Gusto. Kaffe i kapsel är hygienist.

Kaffet som finns i kaffet behåller sin arom. Hållbarheten blir längre. CORADO KAFFE håller vad det lovar!

Ett kaffe som räcker längre

Cortado kaffe finns i enkel kapselform. Visst är kvaliteten bra men priset är högre. Det är så mycket värde för pengarna.

Svinnet minskar. tassimo kapslar Det går inte att klaga på resultatet. Priset blir nästan detsamma.

Det kan vara värt att bjuda på lyxigt kaffe. Smaken blir rätt med kaffekapslar för Dolce Gusto.