Börja bjuda dina vänner och bekanta på sodavatten då de kommer hem till dig

Idag så finns det ju så många annorlunda drycker att införskaffa i butiken men faktum är att en av de drycker som fortsatt toppar listan av favoriter är soda vatten, mineralvatten helt enkelt. En del tycker dock att det är totalt galet att gå och inhandla sodavatten i butiken när man själv kan göra sitt eget bordsvatten med kolsyrat vatten. Det enda man behöver är bordsvattenaromer för sodavatten samt en kolsyrepatron.

Sodavatten

En drink som man mår bra av och som smakar gott

Man kan förstås intaga helt vanligt vatten utan natriumkarbonat och proklamera att detta är världens ultimata drink. Men för många så blir detta för trist i längden och man föredrar något kul såsom clubsoda. Kolsyrat vatten är roligare att dricka vilket kan bero på att det bubblar så festligt i näsan och möjligen även på att kolsyran tar fram smaken på ett så snyggt sätt.

När du bjuder din gäst på ett glas kolsyrat vatten med smak så kommer du antagligen att få ett ja. Det här är inte alkohol och det är heller inget som kommer med socker eller annat som kan vara onyttigt. Ifall du ser till att ha kyligt bordsvatten med smak redo så är det en verklig hit och det särskilt under varma sommardagar.

Smaker som alla tycker om är icke så svåra att påträffa

Om du vill bjuda vänner samt familj på clubsoda med smak så möjligen du funderar på vilken essens som kommer att gillas av allihopa. Det finns självklart inte en enda smak som samtliga tyckerom. Om du behåller neutral smak så kommer det måhända att fungera bäst men det är ju lite ledsamt.

Ta en titt i matbutiken och se vad de stora dryckestillverkarna satsar på. Bär är populärt såväl som granatäpple. Det här är sådant som många gillar och du behöver icke göra det hela besvärligt med märkliga essenser (såsom absint, vanilj samt toffee kola) som ingen har hört talas om.

Experimentera blott när du ska intaga sodavattnet själv

Ifall du är nyfiken på hur olika smakessenser kommer att fungera med din kolsyremaskin så ska du tänka på att icke experimentera på gäster. Detta är inte alltid så populärt. Aromhuset har 25 smaker, sortimentet finns online på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Tradera med flera.

Då är det bättre att du testar lite annorlunda smaker då det enbart är du och dina närmsta som skall dricka det kolsyrade vattnet. Blir det inte så gott så är det inget att skämmas för. Man måste pröva sig fram för att finna rätt balans samt bästa smak.

När man väl kan göra sitt eget sodavatten så är det ju likaså lätt att göra goda drycker som bål. Detta passar I synnerhet bra till festen då gäster ej har något emot att ta en alkoholhaltig drink med sodavatten och god smak. Ifall det finns gäster som ska köra hem så kan du alltid erbjuda mineralvatten med smak helt utan alkohol. Det här blir en trevlig gest som i ett festligt glas minsann höjer stämningen på festen.